Spectacol Aniversar 14 ani de Teatru Independent| ACTRITA

Spectacol Aniversar 14 ani de Teatru Independent| ACTRITA

Centrul Cultural Reduta Brasov     10 Iulie     19.00     Bilet 60 lei

Cumpără Bilete

Actrita cu Dorina Roman si Monica Midvighi „În urmă cu aproape 14 ani, într-o zi de vară, dând viguros din coate, la Brașov s-a născut un Teatru Particular. A fost o finalizare a unui act izvorat din curaj, dar mai ales din pasiune. Mama și fiica a aceluiași rod a fost și a rămas Dorina Roman, […]

Spectacol Aniversar 14 ani de Teatru Independent| ACTRITA

Actrita cu Dorina Roman si Monica Midvighi

„În urmă cu aproape 14 ani, într-o zi de vară, dând viguros din coate, la Brașov s-a născut un Teatru Particular. A fost o finalizare a unui act izvorat din curaj, dar mai ales din pasiune. Mama și fiica a aceluiași rod a fost și a rămas Dorina Roman, actrița consacrată și prin pregătire, dar mai ales, lucru rar, prin vocație.
Într-o țară unde în pământul secetos al artei dramatice florile firave ale culturii trăiesc având în repertoriu și jucând cu consecvență rolul cenusaresei, acest răsad pus cu mâini proprii, chiar a fost un act de curaj.
Teatrul Particular din Brașov este un teatru de profesioniști.
Dorina Roman a mai știut să aducă pe lângă ea și câțiva coechipieri, nu mulți, poate nu chiar cele mai răsunătoare nume din branșă ale momentului, dar care știu bine să spună ceea ce este de spus.
Apoi un repertoriu atent ales și munca tenace și-au spus cuvântul. Și deasupra tuturor pasiunea protagonistei.
Dorina Roman este o sufletistă. Daca vreți, ea este o pasăre cântătoare. Atâta doar că cârgul în care cântă ea este Teatrul Particular Braşov căruia i-a dat naștere și de care trebuie să aibă grijă. Să nu-l împestrițeze, să nu-i altereze vocile, să nu lase să-l pătrundă zvonul manelelor, să nu-l lase bântuit de un public nechemat.
Non multa, sed multum,Dorina.

Teatrul tău e pe drumul cel bun,Salomee!”

Dan Moruzi , editorialist

ACTRIȚA 
cu Dorina Roman si Monica Codreanu

Biletele se pot achiziționa de pe bilet.ro.
Teatrul Particular Brasov